Kundreferenser

Kärnhus står för flexibilitet och anpassning efter varje kunds speciella förutsättningar och önskemål.
Här kan ni snart läsa om hur andra kunder upplevde sin husaffär.

Pär & Pernilla

Chef / Företag

"Då vi stod i valet med att bygga hus och själva önskade vara byggherrar och göra det mesta själva så föll "kataloghus" bort.

Vi ville ha ett robust Falurött trähus med spröjsade fönster, glasveranda och stort skafferi. Efter en del letande så föll vi för Kärnhus och deras koncept. Vi tog kontakt med Kärnhus och efter ett platsbesök på vår tomt så gjorde Per-Erik en skiss efter våra önskemål.

Vi hade stor påverkan och högt ställda krav på hur vi önskade att vårat blivande hus skulle se ut. Kärnhus koncept innebar/innebär att man själv specar sitt hus efter egna önskemål.

Efter första träffen så fick vi ett utkast på hur huset kunde se ut och efter en del samtal och korrigeringar på ritningen skrev vi kontrakt med Kärnhus.

I väntan på leverans av huset så fick vi tillfälle att göra studiebesök på fabriken som tillverkade vårat hus. Känslan att se sitt blivande drömhus tillverkas var en stark och uppskattad upplevelse.

Under resans gång så gjorde vi en del ändringar av material, bla valde vi bort en hel del gips, vi hade också valt betongteglet vid kontraktskrivande men kände att det inte skulle bli som vi önskade, vi tog kontakt med Per-Erik och valde bort betongteglet mot lertegel . Detta innebar inga som helst problem och möttes med uppskattningsord från Kärnhus.

Vi hade under bygget kontakt med Kärnhus för frågeställningar och fick ett proffsigt bemötande. Dom små saker som inte var som dom skulle efter leveransen rättades till utan några som helst problem och korrigerades på ett smidigt sätt.

Dom val vi gjorde och det hus vi fick har gjort att vi numer bor i det drömhus vi önskade få när vi tog kontakt med Kärnhus!

Pär och Pernilla

Namn Efternamn

Chef / Företag

"Enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam."

Namn Efternamn

Chef / Företag

"Adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora."

Namn Efternamn

Chef / Företag

"Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut."

Kontakta oss idag för att se vad vi kan erbjuda just dig!